Kenan İmirzalıoğlu, Frig Vadisi'ni ve Afyon'u sordu!.. Kenan İmirzalıoğlu, Frig Vadisi'ni ve Afyon'u sordu!..
Survivor All Star 2024'ün 77. bölümünde, yarışmacılar arasında yaşanan rekabet ve mücadeleler ekran başındakileri adeta nefessiz bıraktı. Survivor, televizyon izleyicilerini ıssız bir ada ortamında hayatta kalmaya çalışan yarışmacıların zorluklarla dolu yaşamına ve birincilik mücadelelerine tanık olmaya devam ediyor.
Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği bir hafta geride kalırken, yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden Batuhan Karacakaya, yaşadığı eleme ile gündeme geldi. Batuhan, bir eleme sonrası yaptığı açıklamada "Daha kötü bir elenme olamaz" diyerek yaşadığı hüsranı dile getirdi.
Yarışmanın bu haftaki bölümlerinde, kırmızı takımdan Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik, Mustafa Kemal Kurt, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir'in yanı sıra mavi takımdan Seda Ocak, Berna Canbeldek, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Yaman Keleş gibi güçlü yarışmacılar ada hayatının tüm zorluklarına göğüs germeyi sürdürdü.
Er meydanında ve stratejilerde zekalarını konuşturan yarışmacılar, fiziksel ve zihinsel güç gerektiren oyunlarda performanslarını sergilediler. Her hamlenin ve kelimenin önemli olduğu Survivor'da, Batuhan'ın elenmesi ile bir kez daha yarışmanın ne denli imkansız tahminlerle dolu bir serüven olduğu gözler önüne serildi.
Televizyon izleyicilerini her bölümde daha da heyecanlı anlara sürükleyen Survivor All Star 2024, seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her geçen gün artan rekabet ve strateji oyunlarıyla Survivor, sadece fiziksel güç değil, zihinsel dayanıklılık ve sosyal becerilerin de ön plana çıktığı bir sahne haline geliyor.