Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Öğrencileri, Şube Müdürü Mustafa Günay, Okul Müdürü Ali Duman ve Beden Eğitimi Öğretmeni İzzet Barış Daloğlu eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ı ziyaret ederek başarılarının verdiği mutluluğu paylaştılar.





İl Birincisi Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a sağlanan imkanlar ve düzenlenen organizasyon için teşekkür ederek heyecanlı geçen il birinciliği müsabakaları üzerine sohbet etti.

Bölge müsabakalarında Afyonkarahisar'ı temsil edecekleri için takımımıza başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; "Planlı, düzenli ve öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirilen sportif faaliyetler akademik başarıyı olumlu yönde etkiliyor. İlimizde öğrencileri birçok branşta düzenlenen okul sporları etkinliklerinde yeteneklerinin farkına vararak kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Öğrencileri bireysel ve takım halinde elde ettikleri başarılarla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ve ilimizin göğsünü kabartıyor. İl birincisi olarak Kütahya'da düzenlenecek bölge müsabakalarına katılma hakkı kazanan takımımıza başarılar diliyor turnuvalara katılan diğer takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Öğrencilere hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.