Afyon Erenler'de husumet bulunan 2 genç arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyon haber son dakika haberine göre; Afyon Erenler Mahallesinde U.K. (20) isimli şahıs ateşli silah ile sağ omuz kısmından hayati tehlike arz eder şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Konu ile ilgili yapılan tahkikatta olayın şüphelisi olan 2002 doğumlu S.B isimli şahıs olay yerinde kullanmış olduğu bir adet otomatik av tüfeği ile yakalanmış, olay yerinde yapılan incelemede üç adet dolu, bir adet boş kartuş, bulunarak muhafaza altına alındığı bildirildi.
 

Olayla ilgili olarak yapılan açıklamada, "S.B yapılan sorgusunda bahse konu ikametinde arkadaşları olan 1998 doğumlu E.Y, 2000 doğumlu B.Y, 2001 doğumlu B.A isimli şahıslar ile birlikte alkol aldıkları esnasında daha önceden aralarında husumet bulunan U.K A.B, M.T ve O.U isimli şahıslar ile birlikte ikametine geldiklerini, U.K ile konuşma esnasında aralarında tartışma çıktığını, akabinde yumruklaştıklarını, U.K’nin elinde bıçak görmesi üzerine ikametinde bulunan tüfek ile şahsın ayaklarına ateş ettiği, Şahsın eğilmesi ile saçmaların omzuna isabet etmesi sonucu yaralandığı anlaşılmış, tanık olarak dinlenen şahıslarda konuyu doğrulayarak  teyit etmişlerdir, tanık olarak  alınan ifadelerin ardından şahıslar salıverilmiş, S.B mahkemeye çıkarılmak üzere gözaltına alınmıştır. Şüpheli bugün çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır.; Denildi. (afyonyerelbasın)