Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 2026 Yılı Genel Kurulu’nda sandıktan "devam" kararı çıktı. Mevcut Başkan İbrahim Karataş, rakibi karşısında rekor bir oy farkıyla yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Afyonkarahisar’daki şoför esnafının yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda heyecanlı anlar yaşandı. Mevcut Başkan İbrahim Karataş ile Başkan Adayı Mehmet Yalçın Alıcı’nın listelerinin yarıştığı kongrede, üyeler tercihlerini net bir şekilde ortaya koydu.

KARATAŞ'TAN EZİCİ ÜSTÜNLÜK: 1077 OY

Genel kurulda yapılan oylama sonucunda toplam 1126 geçerli oy kullanıldı. Sandıkların açılmasıyla birlikte İbrahim Karataş’ın büyük bir farkla seçimi kazandığı görüldü.

Mevcut Başkan İbrahim Karataş, üyelerin 1077'sinin oyunu alarak ezici bir çoğunlukla yeniden başkan seçildi. Diğer aday Mehmet Yalçın Alıcı ise sandıktan 49 oy alabildi.

Bu sonuçlarla birlikte İbrahim Karataş, şoför esnafının büyük desteğini arkasına alarak yeni dönem için vize almış oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM KADROSU

Seçim zaferinin ardından Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni dönemde görev yapacak yönetim ve denetim kurulu listeleri de netleşti.

İbrahim Karataş başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:

  1. İbrahim Karataş (Başkan)

  2. Yusuf Ortaç

  3. Halil Acar

  4. Hüseyin Gölçük

  5. Kazım Adıbelli

    Meteoroloji'den Afyon'a bir uyarı daha!..
    Meteoroloji'den Afyon'a bir uyarı daha!..
    İçeriği Görüntüle
  6. Selim Çam

  7. Veysel Aktaş

  8. Nurullah Akdeniz

  9. Ramazan Arslan

  10. Uğur Yakın

  11. İbrahim Şahin

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:

  1. Servet Akyol

  2. Selim Ay

  3. Ali Aytuğ