ŞİDDETLİ RÜZGAR HALI SAHAYI YIKTI Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde yapımına yeni başlanan halı saha dün, şiddetli rüzgarın etkisi ile yıkıldı.
Çay ilçesinde TOKİ konutlarının yanında bulunan ve bin metrekare alan üzerine Çay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından inşa edilen halı saha akşam saatlerinde şiddetli rüzgarın etkisiyle yıkıldı. Halı sahada yapılan incelemelerde profillerin yerinden sökülmesinin müteahhit ve teknik hatadan kaynaklandığı iddia edildi.
Halı sahanın yıkıldığı sırada içerisinin boş olması olası bir felaketi önlerken, İlçe Kaymakamı Hayatı Taşdan halı saha tesislerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Taşdan yaptığı açıklamada, “Yapımı yeni tamamlanan halı saha önümüzdeki günlerde ilçe halkımızın hizmetine sunulacaktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle halı sahanın ön tarafı yıkılarak zarar görmüş. Bizim için sevindirici önemli olan içeride maç yapan hiç kimsenin olmamasıdır. Tesisin yapımını üstlenen müteahhit firma ile görüşüldü. Halı saha tesislerimizde gerekli incelemeler yapılacaktır” dedi. ABDÜLKADİR KİPER (İHA)