Afyonkarahisar Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Erdal Sayar ve Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gümüş ortak bir basın bildirisi vererek Barış Pınarı Harekatına destek açıklamasında bulundular .

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Erdal Sayar ve Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gümüş ortak bir basın bildirisi vererek Barış Pınarı Harekatına destek açıklamasında bulundular . "Ülkemizin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez" dediler.

Devletimiz ve hükümetimiz 9 Ekim 2019'da bir karar alarak Suriye sınırı üzerinde Barış Pınarı adı verilen sınır ötesi harekat başlatmıştır. Amaç, hem ülkemiz sınırlarının güvenliğini sağlamak hemde ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmaktır. Bizler her zaman devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve sonuna kadar destekliyoruz. Yılmadan yorulmadan, gece gündüz, soğuk sıcak demeden ülkemizin iki yüzlü emperyalist güçlere muhtaç olmaması için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Herkes artık şunu çok iyi görmelidir ki; masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatıyla başlayıp devam eden tüm bu operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Her zaman Osmanlı tokadını yemelerine karşın akılları başlarına gelmemektedir. Aynı zamanda da sivillerin ve masumların korunmasına azami dikkat gösterilmektedir. Zaten bunu hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı harekatları ile gösterdik. Türkiye olarak en güzel cevabı veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandılar.

 

Bu tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi Türkiye'nin geleceği için daha çok çalışacaktır. Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla bir ve beraber olarak ses verme günüdür. Bu bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir. Aynı medeniyetin, aynı kültürün ve aynı inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Aramıza kimse fitne ve fesat sokamaz. Bizi birbirimize düşman edemez. Tüm Türkiye olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine ve terör örgütlerini hezimete uğratacağına olan inancımız tamdır. Ülkemiz için, bayrağımız için ve ezanımız için bugüne kadar şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dediler.

ERDAL SAYAR              SERHAT GÜMÜŞ

Bağımsız Denetçiler Derneği Bşk         Mali Müşavirler Oda Bşk