-Zafer Havalimanı daha işler hale getirilmelidir. Bunun için, İstanbul Havalimanı’na yapılan mevcut seferlerin yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı ile termal otellerin misafirlerinin yoğun olarak yaşadığı Gaziantep gibi şehirlere de seferler konulmalıdır.

Zafer Havalimanı’nda şu anda uygulanan ve turizm sektörünün talebi doğrultusunda düzenlenen seferlere devam edilmesi ekonomimiz için olumludur. Salı günü hariç her gün uçuş gözükse de, bazen rötar nedeniyle gecikmeler yaşanmakta, bazen de seferler iptal edilmektedir.

Bununla birlikte iş insanlarımız için, bundan önce olduğu gibi sabah gidiş ve akşam dönüş olmak üzere bir seferin daha konulmasını talep ediyoruz. Ayrıca hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı Brüksel’e de Zafer Havalimanı’ndan uygun fiyatlı dış hat çalışması yapılmalıdır.

Zafer Havalimanı bir cazibe merkezi haline gelsin istiyoruz. Lojistik alanda da bu havalimanı kullanılabilir. Yüklenici firmaya, gelmeyen her firma için para ödeniyor. Biz istiyoruz ki bu teşvik Türk Hava Yolları’na veya özel havayolu şirketlerine verilsin. Fiyatlar ucuzlasın, uçuş seferleri artsın.