Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesinde hayırsever Halaç ailesinin desteğiyle yapılacak olan Ömer Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli Vali Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla atıldı.

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zafer Sağlık Külliyesi Nükleer Tıp ve Radyasyon Onkolojisi binası karşısında düzenlenen törende ilk olarak hayırsever Özcan Halaç söz aldı.

En Kısa Sürede Bitirilmesini Diliyorum

Türkiye’nin farklı illerinde çok sayıda yatırıma imza attıklarını belirten hayırsever iş insanı Özcan Halaç: “Halaç ailesi olarak şuana kadar ülkemizin çeşitli yerlerinde 9 adet hayır hasenat projesi gerçekleştirdik. İnşallah bugün temelini atacağımız yer 10. yer olacak.  Öncelikle bu işin hayata geçmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu proje bana iletildiğinde geçekten büyük bir ihtiyaç olduğunu gördüm. En kısa sürede bitirilmesini diliyorum. Projenin Afyonkarahisar’a ve sağlık sektörüne büyük fayda sağlamasını diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.