AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un GençFest 2024 Selamlama Konuşması (14 Mayıs 2024)

Sağlığın Üniversitesi AFSÜ’nün değerli öğrencileri, sevgili gençler merhaba!

Üniversitemizin 6. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz AFSÜ GençFest 2024’e hepiniz hoş geldiniz!

AFSÜ’nün kuruluş yıl dönümünü; Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919’un 105. yılında yurt genelinde düzenlenen “Gençlik Haftası” programları ile aynı tarihlerde, “GençFest 2024” ile kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bu vesileyle şimdiden hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da canı yürekten kutluyorum.

Değerli gençler!

Sizler bu ülkenin göz bebeğisiniz!

Sizler bizim geleceğimizsiniz!

Sizler için her türlü imkânı hem ülkemiz hem de üniversitemiz seferber etmektedir.

Yıl boyunca çok çalıştınız, derslere ve uygulama eğitimlerine katıldınız, sınavlara girdiniz, ödevler ve sunumlar hazırladınız. Hepiniz dinlenmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Dünya Klavye Şampiyonasında 2 madalya birden Dünya Klavye Şampiyonasında 2 madalya birden

Dolu dolu bir içeriğe sahip olan AFSÜ GençFest 2024 ile akademik yılın yorgunluğunu atmanızı ve önümüzdeki yıl için enerji toplamanızı; bu sene mezun olarak kariyer yolculuğuna adım atacak arkadaşlarımızın da hoş anılar biriktireceği bir etkinlik yaşamasını diliyorum.

Kıymetli öğrenciler!

Üniversiteler bilgi üreten ve aktaran kurumlar olmanın yanı sıra öğrencilerini ve toplumu sosyal ve kültürel açıdan da geliştiren kurumlardır. 

Bu etkinlik de siz AFSÜ’lü gençlerimize ve üniversitemizin kıymetli akademik ve idari personeline yeni bir şevk, yeni bir heyecan kazandırmak amacıyla düzenlenmiştir.

Zafer Sağlık Külliyesi, inşallah dört gün boyunca öğrenci kulüp ve topluluklarımızın stantları başta olmak üzere paydaş kurumların da desteğiyle birçok aktiviteye, eğlenceye ve konserlere ev sahipliği yapacak.

AFSÜ GençFest 2024’ün hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.

Özellikle, giderek daha da güzelleşen nitelikli etkinlikleriyle gün geçtikçe kendini geliştiren öğrenci kulüp ve topluluklarımızın girişimci üyelerini ve danışmanlarını tebrik etmek istiyorum.

Yine, bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde iş birlikleri ile önemli desteklerde bulunan paydaş kurumlara ve sponsor firmalara da şükranlarımı sunuyorum.

AFSÜ GençFest 2024’ün başarıyla tamamlanması dileklerimle hepinize tekrar hoş geldiniz diyor; iyi eğlenceler diliyor ve saygılar sunuyorum.

Editör: Birinci Editör