İlimizde faaliyet gösteren özel okul kurucuları; Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Mdr. Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir araya geldi.




Yavuzoğlu Koleji kurucusu Mehmet Polat, Tahmaz Dil Okulu Kurucusu Hasan Tahmaz, Bahçeşehir Koleji kurucusu Abdullah Taş ve Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolej Kurucusu Önder Artuk tarafından düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Mdr. Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.



“İlimize kattığınız destekler unutulamaz”

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu programda Özel Okullar adına konuşan R.S.P. Teknik Kolejİ Kurucusu Önder Artuk, Milli eğitim müdürlüğünün ilimizdeki özel okulların desteklenmesi bakımından yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, el ele vererek ilimizin eğitim seviyesinin yükselmesi noktasında tüm çabayı göstereceklerini kaydetti. Artuk, “Tayinleri çıkarak Milli Eğitim Teşkilatımızın başka yerlerinde göreve başlayacak olan Şube müdürlerimize ilimiz eğitimine katmış oldukları değerlerden dolayı çok teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dilerim’’ dedi



“Özel okullar ilimiz eğitimine katkı sağlıyor”

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise ‘’Afyonkarahisar eğitimine büyük katkı sağlayan özel okulların ilimiz eğitimi için büyük önem arz ettiğini belirterek, Böyle bir programda birlikte istişare etme imkanı bulduk bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum dedi ve ilimiz eğitimine büyük katkı sağlamış ve tayinleri çıkmış olan şube müdürlerimiz için yapılan bu organizasyondan dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.



Hayati Kanat / Türkeli Gazetesi