AGD’den Anlamlı Davet: "Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi" Bu Akşam İcra Edilecek
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şubesi, gelenekselleşen "Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi" programını bu akşam (31 Aralık) gerçekleştiriyor. Siyer-i Nebi yarışması ödüllerinin de verileceği geceye tüm Afyonkarahisarlılar davet edildi.
AGD Afyonkarahisar Şubesi, 51. dönem faaliyetleri kapsamında düzenleyeceği "Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi" için hazırlıklarını tamamladı. Şube Başkanı Av. Mevlüt Yeşil, 81 ilde eş zamanlı yapılacak programın Afyonkarahisar ayağının, bu akşam saat 20:00’da Kâmil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

"FETİH, ZULME KARŞI DİRENİŞTİR"
Programın önemine değinen AGD Şube Başkanı Mevlüt Yeşil, "Mekke’nin Fethi; nefsi fethetmenin, zulme karşı direnişin ve adaletin yeniden inşasının adıdır. Kudüs ise ümmetin kalbidir. Bu program sadece tarihi bir hatırlatma değil, Gazze’de direnişin sürdüğü bir dönemde ümmetin diriliş iradesidir" ifadelerini kullandı.
SİYER-İ NEBİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
Gecede ayrıca, 14 Aralık’ta düzenlenen ve binlerce gencin katıldığı Siyer-i Nebi Sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecek. Yeşil, bu ödüllerin sadece bir başarı belgesi değil, "ümmete adanmış bir hayatın ilk imzası" olduğunu vurguladı.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
AGD Başkanı Yeşil, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:
"Bu gece bir anma değil, bir mesajdır. Yüreği Kudüs için çarpan tüm hemşehrilerimizi, kadınlarımızı, gençlerimizi ve ailelerimizi bu akşam saat 20:00’da Kâmil Miras Anadolu Lisesi'ne bekliyoruz."
📍 Yer: Kâmil Miras Anadolu Lisesi (Şehit Kerim Üye Konferans Salonu)
📅 Tarih: BU AKŞAM (31 Aralık Çarşamba)
⏰ Saat: 20:00
Tüm halkımız davetlidir.
#Afyon #Afyonkarahisar #AGD #MekkeninFethi #Kudüs #Gazze #SiyeriNebi #Davet #AfyonHaber





