Merakla ligin başlamasını beklerken geçen Cuma, önceki dönemlerden kalan UÇK (Uyuşmazlık Çözüm Kurulu) borçlarının federasyona ödenmediğinden dolayı yeni transferlere lisans çıkartılamayacağı haberi ile sarsıldık. Bütün şehir için şok bir gelişmeydi. 5.700.000 TL tutarındaki ödeme Cuma günü de yapılmayınca, takımımız Serik maçına eski ve U 19 takviyeli genç futbolcularla çıktı.

Eski derken onlar da genç oyuncular.

Serik Belediyespor maçında da çok iyi oyun çıkardılar. Kaleci Recep Tayip 17 yaşında, O’nun dışında oynayan dört oyuncu da 18 yaşındaydı. Ezilmediler kora kor oynadılar, oyun üstünlüğü ev sahibi ekip olması hasebiyle onlardaydı lakin, gol girişimleri 10 ar pozisyon olarak eşitti.

Serik 41. dakikada Ercüment Ataklı’nın attığı golle maçı 1-0 üstünlük ile tamamladı. Genç oyuncularımızı tebrik ediyor, ileriki maçlarda daha çok süre almalarını diliyorum.

Gençlere yatırım en iyi yatırımdır. Bu hafta içinde gecikmeden şu ödeme işi halledilip, pazartesi Kırşehir maçına yeni transferlerimizi de monte ederek çıkalım, Zafer Stadyumu’muzda taraftar, takım bütünleşmesi gerçekleştirelim ve ilk üç puanımızı alıp yolumuza devam edelim. 5,7 milyon günümüzde bir takım için çok para değil. Birçok semtimizde bir daire parası. Afyon olarak bunu ödeyemiyorsak yazık bize.

ir iş adamı bile bunu üstlenebilir. Yeni yönetim bize ait bir borç değil bunun ödeneceği bize vaat edildi diyorlar, onlar da transfere ciddi para harcadılar. Bu yükü de onlara yüklemeyelim. Belediye kaynakları 4 milyon ödeme yapıldı diyorlar, muhtemelen o da kulübün vergi, sigorta borçları için kullanıldı. Bu borcu da iç dinamiklerimizle halledelim ve emin adımlarla yolumuza devam edelim.

Taraftarlar olarak da takımımıza maddi manevi destek verelim. Kombine sayısı daha 100 ü bile bulmadı. En az 5.000 kombine alınması gerekir. Maçlarda stadı doldurup yapıcı tezahüratta bulunalım ve takımımızın 12. Adamı olalım.

TARAFTARLAR BU HAFTA İÇİNDE GÜZEL HABERLER BEKLİYORLAR, BENDEN SÖYLEMESİ. ELÇİYE ZEVAL OLMAZ (bu kısmı özellikle büyük harflerle yazdım).

Lokman ÖZKUL
Spor Yazarı ve Yorumcu
[email protected]