Belediye TSM Çocuk Korosundan harika konser Belediye TSM Çocuk Korosundan harika konser

Afyonhaber köşe yazarı, Eğitimci Yazar ve Spor Yorumcusu Lokman Özkul'un yeni kitabı "Arda Güler" yayında...

Özkul, Arda Güler'i yazdı...

Eğitimci-yazar, eski sporcu şu anda Öğretmengücü Gençlik Spor Kulübü Başkanlığı da yapan Lokman Özkul, ilk Türk Şampiyonlar Ligi şampiyonu ünvanını kazanan genç yetenek milli futbolcu Arda Güler’i yazdı.

Arda Guler Kitabi

Genç yetenek Arda Güler...

Arda Güler'in Gençlerbirliği altyapısında başlayan futbol kariyerini, Fenerbahçe ile devam eden ve yıldızlaşan serüvenini ve nihayetinde de dünya devi Real Madrid ile futbol yolculuğunu kaleme aldı. Türk futbolunun önemli yıldızlarından biri olan ve oynadığı futbolla büyük gelecek vaat eden, çocuklara ve futbola ilgi duyan gençlere bir rol model olarak tanıtmak için bu eseri kaleme aldığını ifade eden Lokman Özkul, günümüzde özellikle çocukların ve gençlerin futbola ilgisinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Lokmnan Ozkul Arda Guler

Örnek ve karakterli bir genç...

Yazar Lokman Özkul, Futbola ilgi duyan gençlerin ve çocukların yanlış kimseleri kendilerine örnek alacağına;  karakterli, iyi bir duruşu olan, iyi bir aile yapısı ve eğitimi olan kendine önemli bir vizyon çizmiş Arda Güler'i daha yakinen tanımaları için bu eserin onlara faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Kitap hakkında...

Kitap 110 sayfadan oluşuyor ‘Bir Yıldızın Doğuşu’ bölümüyle başlıyor ve Arda'nın Real Madrid Serüvenine kadar ki zamanını, futbol yaşantısını ve başarısını içeriyor. Arda Güler kitabı Afyonkarahisar Sinada Yayınevi tarafından yayınlanmış olmakla birlikte,  kitaba ilgi duyanlar bu yayınevi,  Sinada Kitabevi  ve internet kitap sitelerinden kolaylıkla edinebilirler.

Arda Guler Sinada

Afyonhaber olarak tebrik ediyoruz

AfyonHaber olarak aynı zamanda köşe yazarımız olan Lokman Özkul’u tebrik ediyor ve milli futbolcumuz, genç yetenek Arda Güler’e kariyerinde ve önümüzdeki Avrupa Şampiyonası’nda milli formamızla başarılar diliyoruz. Kitap yayın dünyasına hayırlı olsun..

Editör: Birinci Editör