Her bölümüyle izleyicisini ekranlara kilitleyen Kızıl Goncalar’ın sezon fragmanı yayınlandı. Fragmandaki detay herkesi şoke etti. Vahit'in "Seni senden alırım çocuk" dediği sahne Cüneyd'i neden endişelendirdi.

Reytinglerde öne çıkan ve 18 bölüm boyunca geniş bir hayran kitlesini etkileyen "Kızıl Goncalar" dizisi, 19. bölümü ile ilk sezonunu tamamlayacak. İkinci sezonun Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kendi annesini Cüneyd mi öldürdü?

Cüneyd'in babası Vahit'in "Seni senden alırım çocuk" dediği sahne, Cüneyd'i oldukça endişelendirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Cüneyd'in annesini öldürdüğünü ya da yanlışlıkla düşürdüğünü ve Vahit'in bu sözlerle bunu ima ettiğini iddia etti.

Cüneyd'in babası posta mı oturacak?

Kızıl Goncalar'ın son bölümünde neler olmuştu. Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış ve posta oturmak üzere olan Cüneyd, bu karşılaşma ile sarsılmıştı. Duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kanıt arayışına girmişti.

Sadi Hüdayi, tekkeden ayrılacak mı?

Levent ise oğlunun karşısına perişan bir halde çıkan ve her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmişti. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi, Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durduğunu görünce abisinin yanında yer almıştı.

Nadire, Naim Efedi'yi kurtaracak mı?

Murat Övüç'lü o görüntülere sert tepki!.. Murat Övüç'lü o görüntülere sert tepki!..

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutma çabası, Cüneyd'in posta oturmasıyla gerçeğe yaklaşmış; ancak bu niyet sadece Faniler arasında değil, diğer tarikatlar arasında da infiale sebep olmuştu. Naim ise her şeyini kaybetmiş ve sürülmüşken, Nadire’den onu yeniden hayata bağlayacak bir haber almıştı.

Mira gerçeği öğrenecek mi?

Ancak işler beklediği gibi gitmeyecek. Meryem ve Zeynep amaçlarına ulaşmak üzereyken, Mira da nihai gerçeğe yaklaşacak. Levent’e rağmen harekete geçen Beste’nin son hamlesi, Mira’yı atlatsa da, Meryem hayatının en büyük sırrına çok yakın. Ortaya çıkacak tek sır bu olmayacak. Cüneyd de annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrense de, artık her şey için çok geç.

Editör: Birinci Editör