İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen terör örgütü operasyonlarında şehit düşen Türk askerleri için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Mısırlıoğlu mesajında, "Kahraman Mehmetçiklerimizin, hain terör örgütüne karşı gösterdikleri kahramanca mücadele sırasında kaybettiklerimiz için derin üzüntü içerisindeyiz" dedi. Mısırlıoğlu, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, yaralanan askerlere de acil şifalar temennisinde bulundu. Mısırlıoğlu, vatan evlatlarının hatıralarının şanla anılacağını ifade etti ve şehitlerin fedakarlıklarının milletin hafızasında minnet ve saygıyla yaşayacağını söyledi. "Bu ulvi ruhlar, ruhsal huzuru bozulmasın diye her türlü fedakarlığı göze alarak şehadet mertebesine ulaşmışlardır. Mevlam, onların mekanını cennet eylesin" şeklinde konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı, bu zor günlerde tüm Türk milletine birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etme çağrısında bulundu. Mısırlıoğlu, milletin şehitlerin emanetini koruma ve onların mirası üzerine yükselme konusunda kararlı olduğunu vurgulayarak, her türlü terör olayına karşı ortak bir duruş sergilenmesinin önemine dikkat çekti.

Bu samimi mesajıyla Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin terörle mücadeledeki kararlılığını yansıttı ve şehit ailelerinin ve yaralı askerlerin yanında olduklarını gösterdi.

#İYİParti #ŞehitlerimizeSaygı #TürkAskeri