İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 2024 mahalli seçimlerinde Ak Parti'den aday gösterilmeyince yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, 2019 yılında başladığı belediye başkanlığı görevini 5 yıl boyunca en iyi şekilde yapmaya çalıştığını, ilçeye birçok hizmet kazandırdığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle aday gösterilen Seyhan Kılınçarslan'a başarılar dilediğini belirtti.

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli hemşehrilerim,

2019 yılında sizlerin teveccühü ile başlamış olduğum İscehisar Belediye Başkanlığı görevimi 5 yıl boyunca en iyi şekilde yapmaya çalıştım.

Görev yaptığımız süre boyunca 5 yılımızı güzel ilçemize hizmete adadık. İlçemize yeni parklar, spor tesisleri, kültür merkezi, kütüphane, sağlık ocağı, çocuk oyun alanları, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları gibi birçok proje kazandırdık. İlçemizin altyapısını yeniledik, su sorununu çözdük, çevre düzenlemesi yaptık. İlçemizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak için birçok etkinlik düzenledik. İlçemizin tanıtımına yönelik çalışmalar yaptık. İlçemizin potansiyelini artırmak için girişimcilere destek verdik. İlçemizin eğitimine ve gençliğine yatırım yaptık.

Görev sürem boyunca İlçemize hizmet konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanımız Veysel Eroğlu'na, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya'ya, İbrahim Yurdunuseven'e, Hasan Arslan'a, bizleri bu makama layık görerek oyları ve dualarıyla destek olan kıymetli hemşehrilerimize, teşkilat üyelerimize, belediye personelimize, her an yanımda olan aileme teşekkür ediyorum.

Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle 2024 seçimlerinde ilçemizden aday gösterilen dava arkadaşımız Seyhan Kılınçarslan'a çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduğumu belirtmek isterim. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."