İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Sadıkbey Kasabasında bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

 

İlk olarak Sadıbey İlkokulunu ziyaret eden Yalçın, Okul Müdürü Mehmet Aydın Dursun'dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



 İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilerle tanışarak yapmış oldukları etkinliklere katıldı. Öğrencileri çok sevdiğini, gelecekte vatan ve ülke için çok değerli işler yapacaklarına inandığını, okul ve okul sevgisinin ne kadar önemli olduğunu belirtti. Öğretmenlerle eğitim öğretim değerlendirmelerinde bulundu.

Ardından kasabamızdaki Sadıkbey Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Okul Müdürü  Emel Soğancı Açku'dan düzenledikleri kermes ve okulumuzdaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yalçın okul öğretmenlerle buluşmasında; "Türkiye Öğretmenler Kupası Futsal dalında il birincisi olan okulu tebrik ediyorum. İzmir'de yapılacak Öğretmenler Kupası Bölge Finalinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Değerli okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarım eğitim çok ciddi bir iştir, bir ülkenin geleceği olan ve bize emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ve geleceği inşa edecek güçte yetiştirecek sizlersiniz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ın özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlee teşekkür etmesiyle ziyaret sona erdi.