Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, son günlerde yaşanan acı terör olaylarına ilişkin duygularını paylaştı. Hakkari Dağ Komando Birliği'nde çıkan çatışmada ve Pençe-Kilit operasyonu sırasında 12 Mehmetçiğimizin şehit düşmesi haberi milleti derinden sarstı.

Yurdunuseven, yaptığı açıklamada şehitlerimizin ölümünün İslam inancına göre bir son olmadığını, aksine ölümsüzlüğün başlangıcı olduğunu ifade etti. Bu zorlu süreçte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlılıkla devam eden operasyonlarında 13 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milletvekili Yurdunuseven, teröre karşı mücadelede hiçbir şehidin kanının yerde kalmayacağına, hainlerin amacına ulaşamayacaklarına dair kararlılık mesajını verdi. Ayrıca devletin ve milletin birlikteliğine vurgu yaparak, terörle mücadelenin süreceğine işaret etti. Son olarak, Yurdunuseven, şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileklerinde bulundu. Bu zorlu dönemde, tüm Türkiye'nin şehitlerine duyduğu saygı ve şükran bir kez daha hatırlatılmış oldu.

#TeröreLanetOlsun #ŞehitlerÖlmez #VatanSanaMinnettar #BirlikVeBeraberlik