Milletvekili Av.Ali Özkaya'nın, hemşehrilerine açık mektubu:

Dr. Hasan Arslan, sosyal medyadan paylaştı!.. Dr. Hasan Arslan, sosyal medyadan paylaştı!..

Değerli Afyonkarahisarlı hemşerilerim,

Pandemi dönemi ile başlayan dünya ekonomik krizi ve devamında yaşadığımız talihsiz 6 Şubat depremleri sonrasında 10 büyük şehrimizde oluşan büyük hasarlar sonucunda ülkemiz çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Binlerce insanımızı kaybettiğimiz bu afet ile birlikte 105 milyar dolarlık ekonomik kayıp ve hasar oluşmuştur. Bütün eleştirilere rağmen, kısa süre içerisinde deprem bölgesinde çok ciddi bir şekilde reaksiyon gösteren buraları yeniden imar eden güçlü bir AK Parti hükümeti vardır.

Bu nedenlerle diğer illerimizde olduğu gibi Afyonkarahisarda da bir kısım yatırımlarda doğal afetler, pandemi gibi nedenlerle aksamış olabilir. Ancak şu bir gerçektir ki önümüzdeki 5 yıl boyunca bizler tüm samimiyetimiz ve gayretimizle şehrimizin yanında her türlü yatırımın arkasında olmaya devam edeceğiz.

Yönettikleri ilçelerde meydanlarda övündükleri bütün yatırımlar Merkezi hükümet yatırımlarıdır.

Soruyorum sizlere, bugüne kadar Afyonkarahisarda dikili ağacı olmayanlar, kavgadan, gürültüden beslenenler hayal satmaktan başka ortaya ne koyabilmişlerdir. Geçtiğimiz dönemde Afyonkarahisarda iki tane ilçe belediyesi yönettiler. Halep ordaysa arşın burada. Dikkatinizi çekmek istiyorum, yönettikleri ilçelerde meydanlarda övündükleri bütün yatırımlar Merkezi hükümet yatırımlarıdır. Sadece, vatandaşların akıllarını nasıl bulandırırızda, nasıl oy devşiririzin hesabını yapmaktadırlar.

Afyonkarahisar Büyüyecek Türkiye Büyüyecek

Şöyle geriye dönüp bir baktığımızda ülkemizde ve ilimizde AK Parti hükümetleri ile yollar, hastaneler, konutlar, sanayi alanları alt yapı yatırımları gibi daha bir çoğunu sayamadığımız çok büyük yatırımlara imza atıldı. Bizler diyoruz ki; Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, dün neler yaptıysak inşallah yarın da daha iyilerini yapacağız. Sizlerin desteği ile 1 Nisan günü Afyonkarahisar Merkez ve diğer tüm belediyelerimizde yerel yönetim ve merkezi yönetimin devam edecek uyumu ile şehrimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.

Tüm bunların yanı sıra Ankara'da DEM'lenip, Afyonkarahisar'da milliyetçilik naraları atanlara, vatan ve bayrak sevdası ile yoğrulmuş yiğit hemşehrilerimizin gereken cevabı sandıkta vereceğini yürekten inanıyorum.

Bütün hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum…