HER MAHALLEYE KREŞ AÇACAĞIZ

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, iftarda mahalle sakinleri ile buluştu.

Seçime iki gün çalışmalarına hız kesmeden devam eden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Karşıyaka Mahallesi'nde bir aile tarafından verilen iftar programına katıldı.

Program sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Karataş, Afyonkarahisar'ı hep birlikte el ele vererek hak ettiği yere getireceğiz dedi. Kadınlar, çocuklar, emekliler ve yaşlılar için hazırladıkları projelerden de bahseden Karataş, şunları söyledi:

Buradan ailelerimize bir müjde vermek istiyorum. Ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri kreşlerimizi her mahallede faaliyete geçireceğiz. Bu Kreşler Mahallem Afyon Sosyal Tesisleri içerisinde yer alacak. Evlatlarımızın eğitim süreçlerine iyi bir başlangıç yapmaları ve ebeveynlerin de çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri kreşlerimizi her mahallede faaliyete geçirerek, ailelere destek olmayı hedefliyoruz. Bu projeyle, il genelinde yaşayan ailelerin çocukları için erken yaşta eğitim ve bakım hizmetlerine kolaylıkla erişebilmelerini sağlayacak ve çocukların sağlıklı gelişimine katkıda bulunacağız.

Her mahallede kurulacak kreşlerimizde, uzman eğitimciler ve deneyimli bakıcılar tarafından çocukların ihtiyaçlarına uygun eğitim programları sunulacak ve oyun tabanlı öğrenme ortamları oluşturulacaktır. Ayrıca, çocukların sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini desteklemek için çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve bireysel ilgi ve yeteneklerine göre rehberlik sağlanacaktır. Bizler bu projeleri hazırlarken ve uygularken kaynak sıkıntımız olmayacak. Tüm gelirlerimizi israfa ve ranta izin vermeden şehrimizin ihtiyaçlarına ve vatandaşlarımıza harcayacağız.

KADINLARIN TOPLU TAŞIMA KULLANIMLARINDA %30 İNDİRİM

Mehmet Taytak'tan Şuhut'un o köyüne müjde!.. Mehmet Taytak'tan Şuhut'un o köyüne müjde!..

Kadınlarımızın gün içerisinde 11:00 – 16:00 saatleri arasında kullanacakları toplu taşıma araçlarına %30 indirim uygulayacağız. Bu indirim ile toplu taşımayı kullanan kadınların daha ekonomik bir şekilde ve aynı zamanda trafiğin sakin saatlerinde seyahat etmelerini sağlanacağız.

KANAAT ÖNDERLERİMİZLE İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

Şehrimizde yaşayan ve yaşı itibariyle hem bilgi, hem de tecrübe noktasında birikimli büyüklerimizden seçilen bir danışma meclisi oluşturacağız. Bunun yanında Kanaat önderleri ile de belli zamanlarda görüşerek görüşlerini alacağız. Afyonkarahisar'ımızı yönetirken bu meclis ile büyüklerimizin tecrübelerinden de azamî surette istifade etmiş olacağız. Emekli ve Yaşlılarımıza ise daha kaliteli ve sürekli hizmet verebilmesi için belediye bünyesinde merkezler açacağız. Mahallerimizde yaşayan emekli ve yaşlıların tespit edilerek, daha iyi hizmet verilmesi ve plan/programlar yapılabilmesi için "Emekli ve Yaşlılar Bilgi Bankası" kurulması sağlanacaktır.

MAHALLEM AFYON SOSYAL TESİSLERİ

Mahalle kültürünü canlı tutmak için Aile Danışma Merkezi, Spor Salonu, Yaşlı Bakım Merkezi, Düğün, Mevlüd, Taziye Kabulü ve Çok Amaçlı Toplantı Salonları ile pek çok ihtiyaca cevap verecek sosyal tesisleri birçok mahallede kuracağız.