Komşu kent açıkladı!.. Gözler Afyon'da!.. Komşu kent açıkladı!.. Gözler Afyon'da!..

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için yapılan "Seçim Güvenliği Toplantısı" Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirildi. Sayın Vali, seçim sürecinde mülki idare amirlerine ve güvenlik güçlerine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek, vatandaşların özgür iradesini sandığa yansıtabileceği bir ortamın sağlandığını vurguladı. Seçimlerle ilgili mevzuat ve güvenlik tedbirlerinin sunumları da yapıldı.
Seçimlerle ilgili kamu güvenliği, genel asayiş ve huzur ortamının sağlanmasının önemine vurgu yapan Valimiz, vatandaşların özgür iradelerini güvenli bir şekilde sandığa yansıtabilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti. Seçimler öncesinde, sırasında ve sonrasında alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili sunumlar yapıldı.
Valimizin konuşmasıyla birlikte, seçimlerle ilgili mevzuat ve genel esaslar hakkında bilgiler sunuldu. Seçimde görevli birimler, güvenlik tedbirleri hakkında detaylı sunumlar gerçekleştirdi. Şeffaf ve güvenli bir seçim ortamının sağlanması için tüm önlemler alındı.