Projeleriyle Erkmen beldesinde takdir toplayan Başkan Adayı Şahin, gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, belediyecilikte makamın değil, hizmetin esas olduğuna vurgu yaptı.

Şahin, '20 yıldır AK Parti Belediyecilik hizmetleriyle yapılan ve yapacağımız hizmetlerle her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Herkes çok iyi bilir ki Erkmen tek sevdamızdır. Beldemize hizmet noktasında, her koşulda elimi taşın altına koyacağıma kimsenin şüphesi olmasın.

'7/24 ULAŞILABİLEN WHATSAP HATTI'

Projeleri arasında 7/24 vatandaşın çok rahatlıkla ulaşabileceği bir whatsap hattı kuracaklarını belirten Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin, 'Elimizden geldiğinin fazlasını yaparak beldemizin nerede, neye ihtiyacı varsa yapmaya hazırım. Benim görevim hizmet etmek ve bundan daha büyük güzel bir duygu olamaz. Her nerede bir vatandaşımızın mutluluğu, acısı ve sorunu varsa ben oradayım. Tüm halkıma bir telefon kadar yakın olacağım' dedi

Afyon'da Zafer Partili gençler buluştu Afyon'da Zafer Partili gençler buluştu

'SÖZÜM OLSUN, AHDIM OLSUN'

Uzun yıllar Belediye İş Sendika Başkanlığını yapan ve belediye çalışanlarının haklarını koruyan ve bu güne kadar büyük kazanımlar sağlayan Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin, belediye çalışanlarına da söz verdi. Afyonkarahisar genelinde maaş ortalamasının en yüksek belde Erkmen Belediyesi çalışanları olacağını söyleyen Başkan adayı Şahin; 'Erkmen Belediyesi çalışanlarına söz veriyorum. Afyon ortalamasının üzerinde bir ücret alacaklar. Herkes hak ettiği maaşını alacak. Önemli olan çalışan personelden verimli alabilmek. Ben yıllardır tüm belediye başkanlarına bunu iletiyorum. Afaki rakam olmasın tamam ama rahatça geçinebileceği bir ücret olsun. Benim buradan sözüm ahdım olsun. Erkmen belediyesi çalışanlarına buradan sözüm olsun ahdım olsun, kesinlikle Afyon'un ortalamasının üzerinde maaşları olacak'dedi.

Editör: Haber Merkezi