Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu ve senaryosunu yazdığı 'İnci Taneleri' dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı olay oldu. Dilber dansı popüler hale gelirken, pavyon fiyatları da arttı. Sosyal medyada ortaya çıkan bir pavyon hesabı da gündeme oturdu.

İnci Taneleri dizisi, tanıtımlarıyla büyük ses getirdi ve yayınlandığı bölümlerde reyting rekorları kırdı. Dilber karakteri özellikle dikkat çekti ve pavyon dansı bir akım haline geldi. Bu dansın popülerleşmesiyle birlikte pavyon fiyatları da yükseldi. 'Dilber dansı' olarak adlandırılan pavyon dansı, birçok işletmenin fiyatlarını yüzde 100 artırdı.

İnci Taneleri dizisinin etkisiyle sosyal medyada pavyon adisyonları da yayılmaya başladı. Bu hesaplarda genellikle 20 bin TL ile 30 bin TL arasında değişen tutarlar yer alırken, 29 Eylül tarihinde İzmir Konak ilçesindeki bir pavyonda gelen 284 bin liralık bir hesap dikkatleri üzerine çekti. İndirim yapılarak 240 bin TL'ye düşürülen bu hesaba, 450 TL ikram da eklenmiş. Ayrıca adisyondaki detaylar da oldukça dikkat çekiciydi.

Editör: Haber Merkezi