Sergi, geleneksel ve modern keçe tekniklerini bir araya getiren bir sanatçının özgün eserlerini sergiliyordu. Üniversite öğrencileri, akademisyenler ve sanat camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı serginin açılışı büyük bir ilgiyle karşılandı.

Afyon'da Afganistan Kültürü tanıtıldı Afyon'da Afganistan Kültürü tanıtıldı

Özgür Dönmez'in keçe üzerine işlediği motifler ve renk kullanımı, ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Sergiyi gezenler, sanatçının yaratıcılığı ve yeteneğiyle hayranlıkla eserlerini incelediler. Bu sergi, sanatı sadece görsel bir deneyim olarak değil, dokunulabilir ve yaşayan bir olay olarak sunuyor.

AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen açılışa GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi F. Nuri Kara, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Ülkü Küçükkurt, AKÜ GSF Danışma Kurulu Üyesi Gülenay Yalçınkaya, iş insanı İbrahim Alimoğlu'nun yanı sıra, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatsever katıldı.

Sergide sanatçı Özgür Dönmez'in yünün su ve sabunla elde keçeleştirildiği geleneksel teknik olan ıslak keçe yöntemiyle ürettiği 38 adet yapıtı yer aldı. Sergi, 16 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerle buluşacak.


#sanat #sergi #keçesanatı #GüzelSanatlarFakültesi #üniversite #yaratıcılık #sanatcamiası #kültüretkileşimi #sanatdesteği #gençyetenekler