31 Mart yerel seçim çalışmalarını olağan hızıyla sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, esnaf, vatandaş ve Sivil Toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği her bölgede büyük bir teveccüh ile karşılanan Alper Yağcı, esnaflar tarafından da destek görüyor. Belediye Başkanlığı döneminde esnaflarla iç içe olacağını, esnafların her daim sesi olacağını söyleyen Alper Yağcı; 'Mevcut belediye yönetimi şaibelerle dolu. Liyakatsiz bir yönetimi asla tasvip etmiyoruz. Biz işinin ehli kişilerle çalışacağız'dedi.

HEM MEKTEPLİ HEM ALAYLIYIM

Küçük yaşlardan bu yana siyasetin içinde olan ve her kademesinde görev alan Alper Yağcı, 'Afyonkarahisarlılar beni çok iyi bilir. Her gün esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayım. Başka partilerden olup şu anda bana desteğini bildiren yüzlerce vatandaşımız var. Biz ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, o parti, bu parti demeden hizmet edeceğiz. Bizim önceliğimiz parti değil, Afyonkarahisar'dır' dedi.

BOŞ LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETECEĞİZ

Siyasi çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sivil Toplum kuruluşlarının öneri ve taleplerini dinleyen Alper Yağcı; 'Toplumun her kesimi artık boş ve imkansız vaatlere doymuş durumda. Biz bunu yapmayacağız. Biz sözünü verdiğimiz her hizmeti en kısa sürede hayata geçireceğiz. Boş laf değil, hizmet üreteceğiz'dedi.

ŞEFFAT BELEDİYECİLİK NASIL OLUR GÖRECEKLER

31 Mart tarihinden itibaren İyi Partinin belediyecilik anlayışı ile tanışacak olan tüm Afyonkarahisar halkının şeffaf bir yönetim ve hizmet anlayışını göreceğini söyleyen Alper Yağcı; 'Tüm işlemler halkımıza açık olacak. Gelir-gider bilançoları yayınlanacak. Afyonkarahisar halkı parasının nereye harcandığını görecek ve bilecek. Gizli saklı işler bize göre işler değil'dedi.