Yağcı yaptığı konuşmada Afyon hakkına seslenerek, seçimden seçime ortaya çıkıp vatandaşa sarılanlarla bu işin olmayacağını söyledi.

Yağcı, 31 Mart seçimlerindeki projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Yağcı, ''biz Afyonkarahisar'ı beş yıl boyunca kafamıza buyruk yönetmeyeceğiz. beş yıl boyunca sizlerle birlikte yöneteceğiz. Dolayısıyla beş yıl ortaya koyacağımız projeleri hazırlarken bu süreçte sahada olduğumuz dönem içerisinde yaptığımız ziyaretlerde bizlere görüş ve temennileri ileten değerli hemşerilerimizin de fikirlerini alıyoruz onları da bünyemize katıyoruz. Bir belediye başkanının ve belediye hizmetleri yine kamu yararına hizmet yapan kuruluşlarıyla basın mensuplarıyla birlik ve beraberlik içerisinde olunursa çok daha güzel düşünüyorum. bu sebeple ilk etapta Afyonkarahisar belediyemiz de sizlerin rahatlıkla girip tamamiyle size ait olan bilgisayarın internetinin hazır olduğu istediğiniz zaman girip haberinizi yapıp yapabileceğiniz en yüksek seviyeye tutabileceğimiz basıp odasını sizlerin hizmetleri sunmak istiyoruz' dedi

Afyonlular için birlikte çalışacağız

Yağcı, 'Birlekte hizmet edeceğiz. Hayalimizdeki Afyonkarahisar'ı birlikte inşaa edeceğiz. Biz bu işin mevzuatına uygun mudur değil midir bakarız bakmadan da hiç kimseye vaatte bulunmayız. bunu yaparsak em kendine Hem de de memlekete olan saygınızı yitirir.' dedi.