MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde önceliklerinin kamu yararına olan projeleri hayata geçirmek olacağını söyleyerek, 'Birliğin gücüyle diyerek çıktığımız bu kutlu yolda her daim vatandaşlarımızla beraber olarak, ben değil biz kültürü ile şehrimize hizmet edeceğiz' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberinde, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ile MHP eski İl Başkanlarından Aziz Aslan, MHP eski Merkez ilçe Başkanlarından İsmail Camgöz, İl Ocak, Merkez İlçe ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Karagöz, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci, geçmiş dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mustafa Gün ile birlikte; Bankalar Caddesi, Sevgi Yolu, Davulcuoğlu İşhanı, Gökhan Alpata İşhanı, Bozcalar Çarşısı, Belediye Çarşısı, Taşhan, Özsoy İşhanı, Abdullah Özsoy İşhanı ve Oruçoğlu İşhanında esnaf ziyaretinde bulundu.

GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL, SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisini gören MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, '. Gördüğümüz ilgi karşısında bizlerde büyük memnuniyet duyuyoruz. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Girmediğimiz gönül sıkmadığımız el bırakmamak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.' dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZLE KOPUK OLMAYACAĞIZ

Ben değil biz anlayışı ile hizmete talip olduklarının önemle altını çizen Küçükkurt, "Şehrimizin sorunlarını istişare kültürü ile çözeceğiz.

ÖNCELİĞİMİZ KAMU YARARI PROJELER OLACAK

'Afyonkarahisar için 'Birliğin Gücüyle' diyerek çıktığımız kutlu yolda her daim esnafımızla beraberdik, her daim esnafımızın arasında olmaya devam edeceğiz

SEÇİMİN GALİBİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLACAK

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, 'Afyon'da bir değişim de olması gerektiğine inanıyoruz.. Karar Afyon'un. Ben Sayın Küçükkurt'a başarılar diliyorum. Seçimin galibinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

AFYONKARAHİSAR'I HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu da, 'Afyonkarahisar'ı, Afyonkarahisar halkı ile birlikte yöneteceğiz

.

ASLAN: BİRLİKTE GÜÇLÜ OLACAĞIZ

MHP eski İl Başkanlarından Aziz Aslan ise, 'MHP belediye başkan adayımız değerli kardeşim Sezer Küçükkurt'un seçim kampanyasına katıldık. Kendisine destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.