Sosyal dönüşüm projeleri ile Gebeceler beldesini bir cazibe merkezi yapma hayalini kuran Gebeceler Belediye Başkan adayı MHP'li Medet Suna daha önce hazırladığı projelerine yenilerini ekliyor.

Günün her saatinde Gebeceler beldesi sakinleriyle istişarelerde bulunan Medet Suna, halkının görüş, talep ve önerilerini dinleyip bu konularda sürekli olarak yeni projeler üretiyor.

GEBECELER'E ELEKTRİKLİ OTOBÜS GELECEK

Çevreden sağlığa, eğitimden kültüre, spordan sanata, tarımdan sanayiye, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz gibi bir çok projeleri olan Başkan adayı Medet Suna, beldesinde toplu taşıma maliyetlerini düşürmek amacıyla elektrikli otobüs projesi geliştirdi.

Beldesine 2 adet elektrikli otobüs alınacağını ve bununla birlikte toplu taşımacılıkta başarılı öğrencilerden ücret alınmayacağını belirten Suna, başarı belgesini belediyeye getiren öğrencilerin ücretsiz, diğer öğrencilerin ise yarı yarıya taşımacılıktan faydalanacaklarını söyledi. Bu projesiyle birlikte öğrencilerin başarılarının daha da artacağına inanan Suna, toplu taşımacılıkta yine Şehit aileleri ile Gazilerin tamamen ücretsiz faydalanacaklarını belirtti.

YEŞİL ENERJİDE İLK OLACAĞIZ

Yeşil Enerjide organizelerden sonra Afyonkarahisar'da ilk belediye olmak için çalışacaklarını söyleyen Medet Suna, bu projesiyle büyük takdir topluyor.

Beldesinde sevilen ve sayılan biri isim olan Başkan adayı Medet Suna'nın MHP'den Gebeceler'e Başkan adayı gösterilmesi Gebeceler beldesi sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.