Tepebaşı Belediyesi, tiyatro severleri memnun edecek bir etkinliğin duyurusunu yaptı. 7-14 Ocak tarihleri arasında Gençlik Tiyatromuz ve Oyuncular Sendikası iş birliğiyle organize edilen Tiyatro Günleri, 23 farklı oyunla sanatseverleri bir araya getirecek.

Etkinlik süresince bir hafta boyunca tiyatro oyunları sergilenecek. Eskişehirliler, kültürel açıdan zengin bir hafta geçirme imkanı bulacaklar. Tiyatro Günleri, her türden oyunun yer alacağı gibi, panel, atölye ve söyleşi gibi etkinlikler de düzenleyerek tiyatro dünyasının farklı yönlerini katılımcılarla paylaşacak.

Tepebaşı Belediyesi, bu fırsattan yararlanmak isteyen sanatseverlerin, tercih ettikleri oyun için ücretsiz davetiyelerini etkinliğin internet sitesinden alabileceklerini hatırlatıyor. Oyunlar, etkinlik programı ve diğer detaylar için (tinyurl.com/tiyatrogunleri) linkinden bilgi alınabilir.

Tiyatro Günleri, Eskişehir'in kültürel hayatına katkı sağlayarak sanatın gücünü kent sakinleriyle buluşturmayı amaçlıyor. Bu özel etkinliğin, katılımcılara unutulmaz anılar yaşatmanın yanı sıra yerel tiyatro topluluklarına da destek olacağı düşünülüyor. Tiyatronun büyülü dünyasına dalmak isteyen herkesi, bu özel etkinliğe katılmaya ve tiyatroyu doyasıya yaşamaya davet ediyoruz.

#TepebaşıBelediyesi #TiyatroGünleri #Eskişehir #Tiyatro #Sanat #Kültür #Etkinlik