TV3, uydudan yayın yapacak olan yeni bir televizyon kanalı olarak Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren 7 günlük Kadınana Gazetesi'ni bünyesine kattı.

Afyonkarahisar'da 19 yıldır günlük olarak okuyucularıyla buluşan Kadınana Gazetesi, Kocatepe Medya A.Ş. tarafından satın alındı. Gazetenin kurucusu ve sahibi olan Canser Kuzu ve ailesi, yayın hayatına son vererek gazeteyi Kocatepe Medya A.Ş.'ye devretti. Kocatepe Medya A.Ş. ortakları, Kadınana Gazetesi'nin Afyonkarahisar basınında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Canser Kuzu ve İsa Kuş başta olmak üzere gazeteye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Kadınana Gazetesi'ni bünyesine katan Kocatepe Medya A.Ş., Bekir Yeşilay, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Önder Artuk, Hasan Hüsnü Eren ve Sezer Küçükkurt'tan oluşan bir ortaklık yapısıdır. Bu ortaklar aynı zamanda Afyonkarahisar merkezli olarak uydudan yayın yapacak olan TV3'ün de kurucularıdır. TV3, yakında izleyicileriyle buluşacak olan yeni ve dinamik bir televizyon kanalı olmayı hedefliyor.