Afyonkarahisar'da, bir adam boşandığı karısının baba evine gitti ve çocuğunu görmek istedi. Ancak karşılaştığı olumsuz yanıt üzerine yanında getirdiği pompalı tüfekle olay yerinde bulunan 4 kişiyi öldürdü.

Bu çiftin daha önce çocuk velayeti konusunda tartıştıkları ve bu nedenle bir televizyon programına katıldıkları ortaya çıktı. Olay, Afyonkarahisar'ın Çayığbağ Beldesi Uğur Mahallesi'nde gerçekleşti. M.M.T. isimli adam, eski eşi Havva Şenol'un baba evine giderek çocuğunu görmek istedi.

Ancak tartışma çıktı ve olay aile üyeleri de dahil olmak üzere büyüdü. Bunun üzerine M.M.T., eski karısı Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış'a pompalı tüfekle ateş açtı.

Öfkeli adam, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, aile üyelerini hastaneye kaldırdı. Ancak müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Jandarma ekipleri de olayın yaşandığı evde delil arayışına başladı.

Olayın faili M.M.T isimli şahıs, Merkez İlçe Kışlacık köyü yakınlarında saklandığı barakada, olayda kullanıldığı değerlendirilen av tüfeği ise olay bölgesinde ele geçirilmiştir. Olay aydınlatılmış olup, Şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli işlemlere devam edilmektedir.

Ayrıca, M.M.T. ve Havva Şenol'un çocuk velayeti konusunda daha önce bir televizyon programına katıldıkları da ortaya çıktı.