Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Sanat Zamanı: Salih Veysel Özel İmzası Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin prestijli etkinlik mekanlarından biri olan M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi, bugün sanatın zarif bir dokunuşunu ağırlıyor. Üniversite, kültüre olan bağlılığını bir kez daha kanıtlayarak Salih Veysel Özel'in "Kişisel Seramik ve Resim Sergisi"ni ziyaretçilerin ilgisine açıyor.


Kapılarını saat 17.00'de sanatseverlere açacak olan sergide, Salih Veysel Özel'in yaratıcı elinden çıkmış benzersiz seramik işçilikleri ve canlı tuval çalışmaları sergilenecek. Sanatçının kendi tarzını ve tekniklerini yansıttığı seramik ve resim alanında seçkin parçalar bu sergide hayranlarıyla buluşacak.


Üniversite tarafından düzenlenen bu sergi, akademik topluluklarla bölgenin sanat çevresini bir araya getirme amacını taşıyor. Hem sanatı teşvik etmeyi hem de öğrencilerin estetik bakış açısını genişletmeyi hedefleyen sergi, aynı zamanda öğrencilere, eğitim görevlilerine ve sanata gönül veren Afyon şehrini bir arada tutma merkezi olma misyonunu da üstleniyor.


Tüm sanat meraklılarını M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanat dolu bir deneyim yaşamaya davet ediyoruz. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin sanata olan katkısına siz de şahit olun.