Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, yaklaşan yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayını açıklayacağını duyurdu. Karataş, "Süpriz bir isimle Afyonkarahisar halkının karşısına çıkacağız. Saadet Partisi olarak köklü bir geçmişe ve tecrübeye sahibiz. Her seçimde adaylarımızı gösterdik ve bu seçimde de belediye başkanlığını kazanmak için çalışacağız" dedi.

Karataş, Saadet Partisinin Afyonkarahisar'da hangi projeleri hayata geçireceğini, hangi sorunlara çözüm bulacağını ve hangi vizyonu paylaşacağını da anlattı. "Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir, daha gelişmiş, daha huzurlu bir şehir yapmak istiyoruz. Bunun için de halkımızın taleplerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. Bizim adayımız halkın adayı olacak. Bizim projelerimiz halkın projeleri olacak. Bizim vizyonumuz halkın vizyonu olacak" diye konuştu.

Karataş, Saadet Partisinin Afyonkarahisar'da süpriz bir adayla seçime gireceğini söylemesinin ardından, adayın kim olabileceği merak konusu oldu. Bazı kaynaklar, adayın partinin içinden veya dışından tanınmış bir isim olabileceğini iddia etti. Bazı kaynaklar ise, adayın henüz belirlenmediğini ve son dakikaya kadar sır olarak kalacağını öne sürdü. Karataş ise bu konuda net bir açıklama yapmadı ve "Adayımızı yakında açıklayacağız. Şimdilik sadece şunu söyleyebilirim: Adayımız Afyonkarahisar'ı hak ettiği yere taşıyacak bir isim olacak" dedi.