Afyonkarahisar'ın tanıtımı için çalışmalarını sürdüren Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, medya temsilcileriyle görüşmeler yaparak şehrin potansiyelinin farkındalığını artırmaya devam ediyor. Vali Yiğitbaşı, geçtiğimiz günlerde ulusal basın temsilcilerini ağırladı ve şehrin çeşitli yönlerini tanıttı.
Bu kapsamda Vali Yiğitbaşı, son olarak Hürriyet Gazetesi ekibiyle bir araya geldi. Toplantıda, Hürriyet Gazetesi'nin deneyimli isimleri gazeteci ve yazarlar ile değerli görüşmeler gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ahmet Hakan, Orçun Çevikoğulları, Özer Kanat, Deniz Sipahi, Emre Oral, Murat Şaka ve Mehmet Emin Güzbey'le buluşarak şehir hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı. Afyonkarahisar'ın kültürel, ekonomik ve turistik zenginliklerinden bahsedilen görüşme oldukça verimli geçti.
Afyonkarahisar'ı ziyaret eden Hürriyet Gazetesi yazarlarının tecrübeleri ve izlenimleri de dinlenirken, Vali Yiğitbaşı şehrin saklı kalmış hazinelerini paylaştı. Şehrin her platformda tanıtımın artırılması hedefleniyor.