Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleceği hedefleyen projeler ile şehri dönüştürme gayretinde. Modern ve geleceğe yönelik adımlarıyla şehrin tarihi dokusunu koruma çabasını sürdüren Zeybek, yaşam kalitesini artırarak şehrin kalbini canlı tutmaya çalışıyor.

Hürriyet Gazetesi, bu çabaları yakından izliyor ve Başkan Zeybek'in Afyonkarahisar'a kazandırdığı hizmetleri düzenli olarak okuyucularına aktarıyor.


Şehri "herkes için yaşanabilir" kılmak adına kentsel gelişimi hedefleyen Zeybek'in yürüttüğü projeler şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sağlıyor. Kentsel kalkınma, sosyal ve kültürel altyapı projeleri ile turizmi canlandırma çabaları, şehrin tarihine duyulan saygıyla birleşerek dengeli bir yönetim anlayışını yansıtıyor.
Vatandaş odaklı, katılımcı ve modern bir yerel yönetim anlayışını benimseyen Başkan Zeybek, tarihi ile modern yenilikleri harmanlayarak Afyonkarahisar'ı geleceğe taşıyor. Bu anlayışın örnekleri Hürriyet Gazetesi'nin sayfalarında da yer alırken, Zeybek liderliğindeki belediyenin şehrin geleceğine yön verme konusundaki kararlılığı vurgulanıyor.


Afyonkarahisar'ı sadece yerelde değil, ulusal ve uluslararası düzeyde de öne çıkarmayı hedefleyen bu vizyon, şehrin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini ön plana çıkaran bir perspektif sunuyor. Yerel yaşamın kalitesini yükseltme amacının yanı sıra, kentin daha geniş çevrelerce tanınmasına ve tercih edilmesine olanak sağlıyor.