Kaza, Köroğlubeli istikametinde meydana geldi ve 06 CSJ 987 plakalı otomobilin sürücüsü R.Ç. tarafından gerçekleşti.

Kazanın Detayları

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın kontrolünü sağlayamadı. Savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan İ.Ç. ve K.Ç. isimli yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hızla Müdahale Edildi

Kaza haberini alan çevredekilerin hızla olay yerine ulaşarak sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralılara hemen müdahale edilerek ilk yardım önlemleri alındı ve ardından hastanelere nakilleri gerçekleştirildi.

Jandarma İnceleme Başlattı

Kazayla ilgili olarak Bayat Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Jandarma, olay yerinde gerekli önlemleri alarak delilleri toplamaya başladı ve kaza hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlayacak.

Yaşanan kaza sonrasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve aracın bariyerlere çarpmasıyla meydana gelen olay, bölgedeki sürücülerin dikkatini bir kez daha trafik kurallarına uymaya çekiyor. KAYNAK: İHA