"Zafer Partisi İl Başkanı ÖZTÜRK'ten Çarpıcı CHP Değerlendirmesi: Atatürk Bu Kongrede Olsaydı o metinleri onlara yedirirdi!"


Afyonkarahisar'da Zafer Partisi İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk'ten, CHP kongresine dair sert açıklamalar geldi.

Öztürk "CHP'nin 38. Olağan kongresinde 'değişim kazandı' deniliyor., ancak Atatürk çizgisindeki CHP'ye gönül verenlere bir sorum var: Ne değişti? Sizi ne kadar daha kandıracaklar? Anahtar listede Sezgin Tanrıkulu'nun hala yer almasına siz karşı değil misiniz?" diye sordu.


Kongre Sonrası Açıklamalar Devam Ediyor

Öztürk, kendi partisi hakkında da olumlu sözler sarf ederken, "Atatürlichçilikten kopmayan yüreği hala vatan diyen CHP seçmenine, üyelerine ve yönetimine sesleniyorum. Gerçekten Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunan ve gür bir sesle haykıran Zafer Partisi'ne davet ediyorum." dedi.

Başkan, ayrıca Atatürk'ün kurduğu partinin Genel Başkanı ve adayının, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya nasıl selam gönderebildiğini sorguladı. "Bebek katili Apo'nun heykelini dikeceğiz" demeye cüret eden birine ve Kavala'ya nasıl selam gönderilebildiğini anlamadığını belirtti.

 

"Zafer Partisi Herkesi Kucakladı"


"Atatürk'ün kurduğu partinin Genel Başkanı ve adayı, her ikisi de 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diyen Selahattin Demirtaş'a nasıl selam gönderir?" diyen Öztürk, bu tavırların Kürt seçmenler üzerinde nasıl bir etki yarattığını sorguladı.

"Kürt seçmen, neden Zafer Partisi'ne küskün olmalı? Partimizin yönetiminde, üyelerinde ve gönül verenlerinde de Atatürk çizgisinde vatanını seven birçok Kürt vatandaşımız bulunmaktadır. Zafer Partisi, vatanını, bayrağını ve Atatürk'ü seven ve cemaat tarikat bağlantısı olmayan herkesi kucakladı, kucaklamaya da devam edecektir" diye belirtti.

Ahmet Bilal Öztürk, "Atatürk, bu kongrede olsa idi, hem Kemal Kılıçdaroğlu'na hem Özgür Özel'e metinleri yedirirdi" diyerek açıklamasını tamamladı.