Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Taaruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü   etkinlikleri kapsamında esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk bayrağı dağıtarak, bayram sevincine ve coşkusuna ortak oldu.

   Halkımızın 26-30  Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları öncesinde ev ve işyerlerinin bayraklarla donatılmasını hedeflediklerini ve bu amaçla bayrak dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkanımız Mehmet Zeybek; “Milli ve manevi değerlerimize verdiğimiz öneme dikkat çekmek amacıyla zabıta ekiplerimiz  esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti. Bizde şehrimizin önemli noktalarını şanlı al bayrağımızla donattık. Şehrimizde bayram coşkusunun hissedilmesi amacıyla iş yerleri ve evler de bayraklarla süslendi. Afyonkarahisar’ın Kurtuluş günü, Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yılı ve Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir gurur ile kutluyoruz.” dedi.

       Esnaf ve vatandaşlar, Türk Bayrağı hediyesi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek, Afyonkarahisar Belediyesine teşekkür etti.