Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince sorumluluk bölgesinde bulunan İhsaniye İlçesi Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren bir termal işletme önünde, 10 Ekim 2021 tarihinde tesis çalışanı Y.T.M. ile tesise müşteri olarak gelen Y.Ü., U.Ç., F.A. ve A.G. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma sonucu Y.Ü. ve UÇ. isimli şahıslar silahla iki el ateş ederek 10 .... plakalı otomobil ile kaçmıştır. Aynı gün bahse konu araç ile şüpheli şahıslar Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştır.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince araç içinde yapılan aramada; (59) gr. metamfetamin uyuşturucu madde. (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (2) adet 9 mm. kurusıkıdan bozma tabanca, (2) adet tabanca şarjörü, (5) adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

Meydana gelen olay ile ilgili olarak A.G. ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır. Y.Ü. ve UÇ. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve F.A. isimli şahıs ise tutuklanmıştır.