Yeni sezon hazırlıklarına bu hafta başlayacaklarını bildiren Emirdağspor Teknik Direktörü Aydın Yalabık transferde de sona yaklaştıklarını söyledi.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Emirdağspor’un Teknik Direktörü Aydın Yalabık, Kırmızı Beyazlı takımın yeni sezon hazırlıklarına birkaç gün içerisinde başlayacağını söyledi.
Transferde sona yaklaştıklarını belirten Aydın Yalabık, “Geçen sezon Uşak Belediyespor’da bir başarı yakalamıştık ama sonunu getiremedik. Bizim yapamadığımızı Sandıklı Belediyespor gerçekleştirdi. Sandıklı Belediyespor’u 3. Lig’de başarılar diliyorum. Yeni sezonda Emirdağspor’un başarısı için çalışacağız ve bu başarıyı en üst seviyede yakalamak için mücadele edeceğiz. Emirdağ’da heyecanlı bir ortam var. Sportif anlamda gerçekten bir açlık var. Emirdağspor’u profesyonel ligi çıkararak bu açlığı gidermek istiyoruz” diye konuştu.
Şu ana kadar 10’a yakın futbolcuyu renklerine kattıklarını kaydeden Emirdağspor Teknik Direktörü Aydın Yalabık bazı futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde bu futbolcuları da renklerine kattıktan sonra transferi kapatacaklarını söyledi. Kırmızı Beyazlı ekipte yeni sezona hazırlıklarının ise bu hafta içerisinde start alacağı bildirildi.