Yıllardan bu yana bakımsız halde duran Emirdağ Stadı’nın 2007 yılında suni çimle kaplanmasının ardından şimdi de açık tribünlerin üstü kapanıyor.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Emirdağspor’un maçlarını oynadığı ve kutlamaların gerçekleştirildiği Emirdağ İlçe Stadyumu’nun üzerinin kapatılma çalışmaları başladı. Emirdağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün talebi ve Emirdağspor’un Bölgesel Amatör ligde mücadele etmesi nedeniyle tribünlerin üzerinin kapatılması için gerekli resmi çalışmaların tamamlandığı öğrenildi.
Afyonkarahisar İl Özel idaresi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucunda ihale edilerek çalışmalara başlanıldı. Yaklaşık 1 ay sürecek çalışmalar sonucunda 2 bin kişilik tribün yağmur ve kardan korunmuş olacak. Bölgesel Amatör Lig’de Afyonkarahisar’ı temsil eden Emirdağspor’un ve Afyonkarahisar 1. Amatör Lig’de Emirdağ’ı temsil eden Gömüspor’un maçlarını yaptığı Emirdağ İlçe Stadyumu’nun üzerinin kapatılmasının ardından daha modern bir görünüme kavuşacağı bildirildi.