Ali özkaya Haberleri

ali özkaya haberleri ve güncel ali özkaya gelişmeleri, ali özkaya ile ilgili tüm video, ali özkaya fotoğrafları ve ali özkaya haberleri Afyon Haber sitemizde


Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştü.

İhsaniye Haber

İhsaniye Gazlıgöl'de bulunan asırlık Kızılay Maden Suyu Fabrikasıyla ilgili haber ve söylentiler üzerine AK Parti Milletvekilleri harekete geçti.

Afyon Haber

Tadilatı ve açılışı yılan hikayesine dönen Afyonkarahisar Zafer Meydanında bulunan tarihi Zafer Müzesiyle ilgili sıcak gelişme...

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'dan Kızılay Maden Suyu Fabrikası açıklaması...

Siyaset

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven, Afbel Termal Otelle ilgili özel oda ve bedelsiz konaklama iddialarına...

Siyaset

Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesinin ihalesi yapılıyor...

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, LGS'de tam puan alarak Türkiye Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı öğrencileri kutladı.

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatında, son atamayla birlikte dengeler değişti. Parti teşkilatında Hakyol Vakfı olarak bilinen İskenderpaşa Cemaatinin ağırlığı belirginleşti.

Siyaset

Sandıklı Belediyesinin düzenlediği bayramlaşma programına katılan Afyonkarahisar AK Parti milletvekilleri ve protokol üyeleri, Bedesten Çarşısı’nda halkla bayramlaştı.

Siyaset

Ali Özkaya " Oruçoğlu Yağ Fabrikası tam kapanmak üzereyken, görüşmelerim neticesinde Tarım Kredi Kooperatiflerine kazandırmış olduk." dedi.

Ekonomi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Oruçoğlu yağ fabrikasının Tarım Kredi Kooperatifine olan satışının tamamlanmasının ardından basın açıklaması yaptı.

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan Sözcü Gazetesine tepki.