Bir ürünün yüksek kalitede olabilmesi için gereken süreklilik ve sürdürülebilirlik, yalnızca üretim hattında kullanılan formülasyonun doğru şekilde gerçekleştirilmesine bağlıdır. Özellikle, granül, toz ve sıvı formlarda hammadde kullanan üretim hatlarında kritik öneme sahip olan formülasyon, olması gerektiği şekilde sağlanmaz ise ürünlerin kalitesi istenen düzeyde korunamaz.

 

Söz konusu formülasyonun uygulanabilmesi ve üretim hattının doğru kalitede ürün sunabilmesi için gerekli olan dozajlama sistemleri, bilgisayar kontrolünde, tam otomatik olarak çalışan mekanik ve elektronik parçalardan oluşur. Üretim bandına, gerekli olan hammaddeyi tam ve doğru miktarlarda sunan bu sistem, ortaya çıkan ürünün yüksek ve standart bir kalitede olmasını sağlar.

 

Sürdürülebilir bir kalite için dozajlama sistemleri en doğru çözüm

 

Üretilen bir mamülün her zaman aynı kalitede olması, hem müşteri memnuniyeti, hem de üretici firmanın itibarı için büyük önem taşır. Her zaman aynı standartta ürün üretebilmek için, DÜZLEM tarafından, kullanıma hazır biçimde teslim edilen dozajlama sistemleri, hem üretim kalitenizi hem de firma itibarınızı korumanızda yardımcı olacak.

 

Tam otomatik bilgisayar sistemleri ile çalışıyor olması sayesinde verimlilik açısından da firmanıza katkı sağlayacak olan bu sistemler, sağlanan formülasyonun raporlanarak arşivlenebilmesiyle de firmanıza ek katkı sağlayacak.

 

DÜZLEM ile üretim hattınızın verimliliğini yükseltmeniz mümkün

 

2002 yılından bu yana, sektördeki onlarca fakrlı firmanın endüstriyel ihtiyaçlarını karşılayan DÜZLEM otomasyon sistemleri, dozajlama, pnömatik transport, bigbag boşaltma, sıvı tankları ve silo ekipmanları gibi pek çok alanda fabrikaların verimini ve üretim kalitesini artırmaya yardımcı oluyor.

 

Uzun süredir bu alanda faaliyet göstermesi sayesinde edindiği tecrübe ile, plastikten, maden ve deterjana kadar, dozajlama ve diğer endüstriyel ihtiyaçlara sahip olan her sektörde çözüm sunabilen DÜZLEM, anahtar teslim otomasyon sistemleri ile ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılıyor.

 

Her sektörün ihtiyacına göre farklı bir çözüm sağlayan DÜZLEM, bilgisayar kontrollü tam otomatik sistemleri ile hem firma itibarınızı yükseltecek, hem de ürün kalitenize önemli bir katkı sağlayacak.