AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediyespor takımının yönetimine ve futbolculara moral yemeği verdi.rnDinar'daki bir tesisde verilen yemeğe, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (AA) – Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediyespor takımının yönetimine ve futbolculara moral yemeği verdi.
Dinar’daki bir tesisde verilen yemeğe, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Kulüp Başkanı Ahmet Demir, Teknik Direktör Muhammed Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerinden Gazi Yılmaz, Hüseyin Sarı, İrfan Yüksel, Fatih Karataş, İbrahim Gökçe, Sebahattin Aksu, Mustafa Yıldız, Avukat İlbey Selçuk Bayrak, Muammer Mazlum ve takım oyuncuları katıldı.
Belediye Başkanı Saffet Acar, burada yaptığı konuşmada, 2012-2013 yılı futbol sezonunun yarısına geldiklerini söyledi.
Geçen hafta takımın ev sahipliği yaptığı maçın, zorlu bir maç olduğunu ama kazanmasını bildiklerini belirten Acar, şöyle konuştu:
”Hafta sonları şehir dışına çıkmam ve işlerimin yoğunluğu dolayısıyla maçlara katılamıyorum. Fakat çok yakinen takip ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçı izlemeye çalışacağım. Demirspor’dan sonra takımımız süper lig’de 2. sıraya yükseldi, inşallah bu hafta yapılacak olan maçta 1. sıraya yükseliriz. Düzenlenen yemeğimize katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.