Çayırbağ İlkokulunda Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Okul Kütüphanesi ve İngilizce Caddesi Açılış Töreni Yapıldı



Çayırbağ İlkokulu’nda  "2023 Eğitim Vizyonu" kapsamında Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi,  Okul Kütüphanesi ve İngilizce Caddesi düzenlenen törenle açıldı.

28.05.2019 tarihinde 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Çayırbağ İlkokulunda kurulan Zeka Oyunları Atölyesi, okul kütüphanesi ve İngilizce Caddesinin açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt ÇINAR,  Temel Eğitim Şube Müdürü Muammer DEMİRCAN,  Çayırbağ Belediye Başkanı Ali ÇALIŞIR, okul müdürleri,  öğrenci velileri ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.







Çayırbağ İlkokulunda düzenlenen programda, Okul Müdürü Mehmet Kabakçı  çok güzel bir amaç için bir araya geldiklerini belirtti.



Atölyenin çocukların özellikle hafıza tekniklerini geliştireceğini vurgulayan KABAKÇI, "Akıl ve Zeka Oyunları atölyesi, çocuklarımızın problem çözme, dikkatlerini toplamak, mantık yürütme kabiliyetlerini geliştirmek adına çok büyük önem taşımaktadır. Atölyemizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.



Konuşmanın ardından atölye, kütüphane ve İngilizce caddesinin  açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt ÇINAR,  Temel Eğitim Şube Müdürü Muammer DEMİRCAN,  Çayırbağ Belediye Başkanı Ali ÇALIŞIR ve okul müdürleri atölye, kütüphane ve İngilizce caddesini gezdiler.