Saadet Partisi İl Divan Toplantısı ve Yeni Üye Buluşması programında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, “Seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Artık seçim sath-ı mailine girildi. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve Afyonkarahisar’ımızın problemlerini hep birlikte çözüme kavuşturmak için hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı 7/24 dikkatle sürdürüyoruz” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Divan Toplantısı ve Yeni Üye Buluşması yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İlçe Başkanlarının aylık çalışma raporlarını sundukları divan toplantısında İl Başkanı Beytullah Karataş ve GİK Üyesi Ali Hazer de birer konuşma yaptılar.

İl Başkanı Karataş konuşmasında şunları ifade etti; “Seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Artık seçim sath-ı mailine girildi. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve Afyonkarahisar’ımızın problemlerini hep birlikte çözüme kavuşturmak için hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı 7/24 dikkatle sürdürüyoruz. Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte ilçe, belde, köy ve mahalle çalışmalarımızı disiplinli ve planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşımızın derdini dinliyor, esnafımızın adeta sinek avladığına üzülerek şahit oluyoruz. Böylesi bir ortamda şehrimizin problemlerinin de giderek arttığını gözlemliyoruz. İktidarın şehrimizde vatandaşımızın cebine hitap etmeyen, günü geçirmeye ve reklama dönük yatırımlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Biz istiyoruz ki üretime dönük, vatandaşımıza istihdam sağlayan, işsiz gençlerimize iş sahası olacak, şehrimizin her alanda potansiyelini ortaya çıkaracak yatırımlar yapılsın ancak aynı hassasiyeti iktidar cephesinden göremiyoruz aksine geçtiğimiz yıllarda şehrimizde istihdama dönük fabrikaların satıldığına bile şahit olduk maalesef” dedi.

“BU TOPRAKLARDA ADALETİ HAKİM KILACAĞIZ”

GİK Üyesi Ali Hazer ise şunları ifade etti; “Biz ülkemizde adil bir siyasi anlayışın ve toplumsal iklimin hakim olması için gayret gösteriyoruz. Biz Saadet Partisi olarak,  vatandaşına tepeden bakan, insanının dertlerine kulak tıkayan bu anlayışa son vereceğiz. Toplumsal kutuplaşmaya da bu kutuplaşmayı körükleyerek ayakta kalmaya çalışan zihniyetlere de bir son vereceğiz. Bu topraklarda herkes için adaleti hakim kılacak, hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz. Saadet iktidarında vatandaşlarımız devletin soğuk yüzünü değil, çatık kaşını değil, her konuda sosyal devletin mütebessim yüzünü görecek, şefkatini her daim yanında hissedecek. En başta enflasyonu kontrol altına alacak, kötü ekonomik gidişata dur diyeceğiz. Şahsiyetli dış politikadan ise asla taviz vermeyeceğiz.” Toplantı partiye yeni üye olanlara Üye Katılım Belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.