Gazlıgöl Beldesinin tanınmış ve başarılı iş adamı Çakır Termal tesislerinin sahibi Mustafa Çakır, Gazlıgöl Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adaylığı müracaatını yaptı.



31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Gazlıgöl Belediye Başkanı Adaylıyı için Ak Parti İhsaniye Teşkilatına aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Çakır, “Hizmet yarışışında bende varım” dedi.



“BELDEME HİZMET BORCUM VAR”

Ak Parti İhsaniye ilçe Başkanı Halim Sağ’a aday adaylığı başvuru formunu teslim eden iş adamı Çakır: “Ülkemizin lideri Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferi olmak için, Gazlıgöl Beldesinin hak ettiği değeri görebilmesi için göreve talip olduk. Ben Gazlıgöl beldesinde doğdum büyümdüm memleketime karşı hizmet borcumuzu ödemek için, aday adayı oldum. Büyüklerimiz bizi göreve layık gördükleri takdirde projelerimizle Gazlıgöl’ü ihya edecek çalışmalara imza atacağız" dedi.

Belediye Başkanlığı adaylığının hiç aklından geçmediğini sözlerine ekleyen Çakır; “Belde halkımız bizi o makamda görmek istedi. Yoğun talepler doğrultunda görevden kaçamazdık. Beldemize hizmet için bizde adaylık başvurusu yaptık” dedi.



PROJELERİMİZLE GELİYORUZ

Çakır sözlerini şöyle tamamladı; “Önümüzdeki günlerde Gazlıgöl’ün çehresini değiştirerek farklı projelerimizi kamuoyuyla paylaşıp, neler yapacağımızı bir bir açıklayacağız” dedi.