Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Gün FM’de Seçime Doğru programında Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu.

Uluçay tüm kadrolarının sahada olduğunu belirterek, “14 Mayıs öncesi nasıl çalışıyorsak 28 Mayıs seçimleri için de aynı şekilde çalışıyoruz” dedi. 


İlimizde 14 Mayıs seçimlerinin sorunsuz geçtiğini söyleyen Uluçay, “Siyasetin kavga, gürültü olmadan olması lazım. Sükunet içinde bir seçim dönemi geçirdik. Tüm siyasi parti il başkanlarına teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti kadroları sahada çalışmaya devam ediyor
Cumhur İttifakı üyesi partiler içerisinde oy kaymalarının normal olduğunu söyleyen Uluçay, “Cumhur İttifakı üyesi partiler olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu sahaya da yansıyor. Partiler arası oy kaymaları normaldir. Meclisteki çoğunluk bizde. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın seçimleri kazanacağını düşünüyorum. Sahada vatandaşımızın kararı bu yönde görülüyor. Tüm milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız şu an çalışmaya devam ediyorlar. Partimizin farkı bu. 14 Mayıs öncesi nasılsa şimdi de aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz” 

Diğer partilerde aday olanların sahada olmadıklarını söyleyen Uluçay, “Seçim ofislerini kapatmışlar, çalışmalarda görünmüyorlar. Biz 14 Mayıs öncesi nasılsa aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bunu seçmenlerin takdirine bırakıyorum. Diğer partilerin adayları seçilemediği gün partisiyle alakasını kesiyorlar. Milletimiz bunları görüyor, en doğrusunu takdir edecektir” dedi. 

HÜDAPAR yetkililerinin ülkenin birliği ve beraberliğinden yana olduğunu beyan ettiğini söyleyen Uluçay, “Cumhur İttifakı vatanını seven ve birliğinden yana olan partilerden oluşuyor. Ancak PKK tarafından bir açıklama yapılınca aynı açıklamayı CHP’den de görüyorsunuz. Millet İttifakı yanlışını fark etti ve şimdi milliyetçi söylemlere yöneldi. Ama geç kaldılar” diye konuştu.

Teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu kaydeden Uluçay, “Çok ciddi bir çaba verdiler. Hepsinin de emekleri için teşekkür ederim. Canla başla çalıştılar ve karşılığını aldık. Hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi partimize desteklerini gösterdiler. 28 Mayıs seçimlerinde de benzer bir sonuç olacağına eminim” dedi. 

  İlçe Belediye Başkanları önemli hizmetler yaptı
Akar’ın sorusu üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e 10 üzerinden 9 verdiğini söyleyen Uluçay, “Teleferik bittiğinde bu 10 olacak. Zeybek Başkanım her mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde çözüyor. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle yüzümüzü hep ak etti. Kendisiyle uyum içerisinde çalışıyoruz. Sorunları aktardığımızda bizi dinliyor ve sonucuyla ilgili mutlaka bilgi veriyor. Allah kendisinden razı olsun. Yine ilçe belediye başkanlarımız da çok güzel hizmetlere imza atıyorlar. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ilçesine önemli hibe desteği sağladı.Şuhut’ta Recep Başkan Millet Bahçesini hizmete açtı.Emirdağ da Serkan başkan mühendis olmasının avantajından dolayı önemli hizmetler kazandırdı.Bolvadin de  Fatih Başkan zorlu bir işi başardı.İşyeri kentsel dönüşümü yaptı.Sultandağı Başkanı Mehmet Başkan ilçeyi turizm şehrine dönüştürdü.İscehisar Başkanı Ahmet Şahin belediyecilik tecrübesiyle ilçeye hizmeti sürdürüyor.Sinanpaşa Başkanı Erdal Karaman ,Çay Başkanımız doktor olmasından dolayı ilçenin çehresini yeniledi.Dinar Başkanımız Nihat Sarı önemli hizmetlerini bizzat gidip gördüm.Emeğine sağlık.  en son yaptığı Sanayi Sitesini kazandırdı.Tüm ilçelerimizde güzel hizmetler yapılıyor. İlçe belediye başkanlarımıza da emekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

   Pazar günü seçmenlerimizi sandığa davet ediyorum
Kendisinin teşkilatçı olduğunu söyleyen Uluçay, “İl Başkanlığı görevimi hakkıyla yerine getirmek niyetindeyim. Daha önce sandık görevliliği de yaptım. O görevi de en iyi şekilde, disiplinle yerine getirdim. Disiplinli olmak önemlidir. Tüm seçmenleri 28 Mayıs seçimleri için sandığa davet ediyorum. Mutlaka oy versinler. İnşallah bir kırgınlık olmadan bu seçim dönemi de tamamlayalım” diye değerlendirmede bulundu.

Yayının sonunda Gün FM’in 29’uncu kuruluş yıldönümünün hayırlı olması temennisinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’ın şahsında tüm çalışanları kutladı.