Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcalarında konaklayan misafirleri ziyaret ederek, kendilerine kadınlarımız tarafından üretilen doğal sabunlardan ve Jeotermal seramızda üretilen kuru meyvelerimizden hediye ettiler.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü karşılarında gören vatandaşlarımız kendilerine duydukları memnuniyeti ifade ederek, hediyelerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Mustafa Çöl, misafirlerimize çat kapı yaptığı ziyaretlerde bir ihtiyaçlarının olup olmadığını ve kaplıcalarımızı nasıl buldukları ile ilgili karşılıklı sohbetlerde bulundular.
Başkan Çöl, ilçemizde kadınlarımız tarafından üretilen sabun üretimi ile alakalı kendilerine vermiş oldukları desteklediklerinden dolayı Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e teşekkür etmeyi ihmal etmediler.