Sandıklı Akdağ Tabiat Parkına gün geçtikçe daha fazla misafir ağırlamakta, bölgede adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..

Sandıklı Akdağ Tabiat Parkına gün geçtikçe daha fazla misafir ağırlamakta, bölgede adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.


Gerek Sandıklı'dan gerekse ülkenin dört bir tarafından vatandaşlar Akdağ Tabiat Parkının muhteşem güzelliklerini görmek için Sandıklı'ya gelerek, Bungalov evlerinde konaklama fırsatı buluyorlar.

Vatandaşlara daha güzel hizmet vermek için Akdağ Tabiat Parkı'nda bulunan Mini Market sürekli kendisini güncelleyerek, ihtiyaçların karşılanması noktasında misafirle en uygun hizmeti veriyor.

Akdağ Tabiat Parkı'nda bulunan diğer bir hizmet ise kiralık bisiklet hizmeti olup, bisiklet turu yapmak isteyen vatandaşlara doğa ve tabiatla baş başa kalabilecekleri güzel zamanlar yaşamalarına olanak sağlıyor.

Vatandaşlar tarafından en çok rağbet gören gezi tekne ise Akdağ Tabiat Parkında bulunan gölünde misafirlere güzel zamanlar geçirtmekte olup, yeşilin ve mavinin buluştuğu yerde muhteşem fotoğraflar çekerek, sosyal medyada Akdağ Tabiat Parkının isminin duyulmasını sağlıyor.